Shopping Cart
Nincs termék a kosárban.

ZWMech

ZWMech szakmodulok

A ZWmech szakmai modulok a Mech-Q szakmai modulok adaptációi a ZWCAD programhoz. A ZWmech szakmai kiegészítő modulok a következő szakterületek számára nyújtanak hatékony segítséget, beépülve a ZWCAD program szerkezetébe.

ZWMech Structural

Kiegészítő modul az acélszerkezet tervezői szakterület számára.

Több szabvány szerint is tartalmazza a különböző acélszerkezeti alakzatokat (tartókat és oszlopokat), tartócsomópontokat, lépcsóket, létrákat, merevítőket, korlátokat, kereteket, hegesztési szimbólumokat, tartó terhelés tervezőt és számos egyéb funkciót. A szelvények 2D és 3D formában is rendelkezésre állnak, (súlyozott) anyagjegyzék kigyűjtéssel. Számos modul automatikus méretezővel rendelkezik a gyártási részletrajzokhoz.

ZWMech Piping Pro

Kiegészítő modul a csővezeték tervezői szakterület számára.

Minden részletre kiterjedő csőválaszték, csőszerelvények, karimák, tolózárak és szelepek. Magában foglalja a hegesztett, karimás, menetvágott, csavarozott, hajlítható acél, öntöttvas, élelmiszeripari rozsdamentes és a PVC csőrendszereket is. Tartalmaz előre gyártott csöveket, felfüggesztéseket, bilincseket, tartályokat, szivattyúkat és még sok más kiegészítőt. A modul ezen felül számos szolgáltatással rendelkezik, mint például automatikus könyök beillesztés, léptékezés, csomópont-végpont kezelés, testre szabható fóliakezelő, előre definiált szimbólumok, valamint saját szimbólumok létrehozására is lehetőség van. A modullal rajzolhatunk egyvonalas, kétvonalas, 3D-s és izometrikus ábrázolási formában is. A modul P&ID ábrák készítésére is alkalmas, valamint tartalmazza az automatikus anyagjegyzék kigyűjtő funkciót is.

ZWmech Mechanical

Kiegészítő modul a gépész szakterület számára.

A modul tartalmazza a gépészeti szimbólumokat, rögzítőelemeket, fogaskerekeket, anyagmozgató rendszereket, rugókat és tengelyeket, a legtöbb elem 2D és 3D formában is elérhető.

ZWmech HVAC Ducting

Kiegészítő modul a fűtés, szellőztetés, klíma és vízvezeték szakterület számára.

Négyszög, kör és ovális keresztmetszetű csőhálózat tervezés automatikus tételjegyzék készítéssel, automatikus címkézéssel, síkba terítéssel (csőátmenetek, T és Y idomok, könyökök, elágazások, pillangószelepek, diffúzorok, flexibilis csövek, rostélyok és egyéb kellékek, beépített és felhasználó által létrehozott szimbólumok 2D-ben és 3D-ben). Automatikus anyagjegyzék.

Kipróbálnád vásárlás előtt?

Várj még!

Minimum 20% kedvezmény,
A ZWCAD Professional szoftverre!

Siess, ne maradj le a kedvezményről!