Shopping Cart
Nincs termék a kosárban.

Áttekintés

A ZW3D szoftver

A ZW3D egy megfizethető árú, integrált CAD/CAM rendszer. A termékfejlesztés teljes folyamatát lefedi. Számos előnyei mellett kiemelendő a rövid betanulási idő, optimalizált tervezési munkafolyamatok és hatékonyság.

Széleskörű kompatibilitás

Nem okoz többé problémát a nem natív 3D típusú fájlok módosítása, kezelése és szerkesztése. Átjárhatóságot biztosít a különböző CAD szoftverek fájlformátumai között, mint például az Inventor, Solid Edge, Solidworks és a CREO (PRO/E).

ZW3D CAD modul

Számos interfész modullal, többszintű, Szilárdtest- és felületmodellezést ötvöző 'hibrid' modellezéssel, objektum orientált fájlkezeléssel, megbízható hibakereső eszközökkel rendelkezik.

ZW3D CAM modul

A ZW3D CAM egy átfogó és könnyen használható CNC-megmunkálási megoldás, amely 2,5 - 5 tengelyes marást, esztergálást, valamint különféle megmunkálási és fúrási stratégiákat kínál a hatékony és kiváló minőségű megmunkálás megvalósításához.

ZW3D szerszámtervező modul

A ZW3D Mold támogatja a fröccsöntő szerszámtervezés teljes folyamatát, kiváló minőségű adatimportálást, intelligens modellgyógyítást, egyedi mag és üreg szétválasztás a fröccsöntő szerszám tervezéshez, bőséges alapszerszám formákat és standard alkatrészeket, praktikus elektróda kialakítást, hatékony 2D rajzgenerálást biztosít.

A ZW3D szoftvernek több verziója létezik, beleértve Lite, Standard, Professional, Premium, stb. Ismerje meg a verziók közti különbségeket, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Várj még!

Minimum 20% kedvezmény,
A ZWCAD Professional szoftverre!

Siess, ne maradj le a kedvezményről!