Shopping Cart
Nincs termék a kosárban.

Újdonságok

ZWCAD 2024 Újdonságok

Tovább olvasom
Flexiblokk

Gyorsítsd fel munkafolyamataidat a Flexiblock segítségével, amely paramétereket és műveleteket tartalmazhat. Ráadásul az igényeidnek megfelelően létrehozhatod vagy szerkesztheted is őket.
Tovább olvasom
Pontfelhő kezelés

A tervezési pontosság javítása érdekében egyszerűen dolgozhatod fel a pontfelhő adatokat a ZWCAD-ben. Ezeket csatolhatod, kezelheted és szerkesztheted, például kivághatod és metszetterveket hozhatsz létre.
Tovább olvasom
Hardveres gyorsítás - nagyobb hatékonyság

A többszálú optimalizálásnak, a hardveres gyorsításnak és a növekményes mentésnek köszönhetően gyorsabban nyithatsz meg, tekinthetsz meg, szerkeszthetsz és menthetsz fájlokat.
Tovább olvasom
Gyors tulajdonságok paletta

A tulajdonságok egyszerűen megtekinthetők és szerkeszthetők a gyors tulajdonságok paletta segítségével. A paletta igény szerint testre szabható.
Tovább olvasom
DGN fájlok csatolása

A DGN fájlok is csatolhatók a multi vállalatokkal való egyszerű együttműködés érdekében. Ezenkívül szerkeszthetők is a fájlok a vágási határok létrehozásával és a fóliák kezelésével.
Tovább olvasom
3D keringés mód fejlesztések

Kényelmesebben tekintheted meg a 3D-s modelleket a párhuzamos és perspektivikus nézetek, a nézetvezérlő eszközök és a különböző navigációs módok egyszerűbb elérésével.
Tovább olvasom
BSZÖVEG fejlesztések

A bekezdéses szövegeket gyorsabban és pontosabban kezelheted az olyan funkciók segítségével, mint a számozás, az oszloptörés és a helyesírás-ellenőrzés.
Tovább olvasom
Fájl összehasonlító fejlesztések

Most még hatékonyabban hasonlíthatod össze a fájlokat az olyan új funkciókkal, mint a Pillanatkép exportálása, a Különbségek elrejtése és az Objektumok importálása.
Tovább olvasom
Terület táblázat

A területtáblázatok automatikusan generálhatók mindössze néhány lépésben. A területtáblázatok igény szerint testre szabhatók.
Tovább olvasom
Xref fólia felülírás

Felülírhatod a külső, hivatkozott rajz fóliáit, hogy elkerüld az ütközést az aktuális rajzzal.
Előző
Következő

ZWCAD 2023 Újdonságok

Tervlap készlet kezelő

3D egér kezelés

Tervlap készlet kezelő

3D szerkesztés új fogópontokkal

ZWCAD 2022 Újdonságok

Adatkapcsolat

A ZWCAD rajz egy külső adattábla adataival kapcsolható össze. Online szinkronizálás és frissítési értesítés.

Kapcsolt kiosztás

Mátrix, poláris és útvonal kiosztások. A kiosztások fogópontjuk vonszolásával módosíthatók. Külön szalagos menüvel szerkeszthetők.

Síkvetés

3D modellek 2D-s nézeteinek egyszerű létrehozása. Elsődleges és kitakart vonalak ábrázolása testre szabható. A végeredmény a rajzba illeszthető vagy DWG fájlba exportálható.

IFC Import

Az IFC fájlok betölthetők a ZWCAD 2022-be. Támogatja a legtöbb *.ifc formátumot. Az IFC modellek szabadon megjeleníthetők. Az alkotóelemek részlet-tulajdonságai ellenőrizhetők. Az IFC adatok kifejthetők (ADATKIEMEL).

Állítható nézetablak

Nézetablakok méretének egyszerű változtatása vagy új nézetablakok létrehozása. A nézetablakok mérete a határvonalak húzásával állítható. Új nézetablakok létrehozása a határvonalak keretre húzásával. Dupla kattintás a nézetablakok közti határvonalra és egységesíti a méretüket.

Szalagos és klasszikus menükezelés

Mindkét menü egyszerre ugyanazon a munkaterületen.

ZWCAD 2021 SP1 Újdonságok

TMUTATÓILLESZT

Nem kell többet aggódni a kaotikus rajzok miatt! Most, hogy elérhető a TMUTATÓILLESZT parancs, néhány kattintással szépen elrendezheti a Tmutatókat.

Csoportok kezelése

Elképesztően egyszerű egy csoport kezelése ebben a verzióban! Mivel a csoport közepén egy újonnan hozzáadott fogópont található, könnyen áthelyezheti vagy átmásolhatja a csoportot.

Árnyékolt nyomtatás

Az árnyékolt nyomtatással a 3D rajzelemeket pont úgy nyomtathatja ki, ahogy a láthatóság stílusa be lett állítva. Vagyis pontosan az lesz kinyomtatva, amit a ZWCAD-ben lát.

ZWCAD 2021 Újdonságok

Frissített grafikus motor

A ZWCAD továbbfejlesztett grafikus motorja lehetővé teszi a rajzok gyorsabb olvasását és az objektumok gördülékenyebb megjelenítését.

Jobb 4K kijelző

A ZWCAD-ben történő megjelenítés vizuálisan kellemesebbé válik a 4K felbontás mellett.

All In One referencia kezelő

A külső fájlokat DWG, DWF, PDF, PNG stb. formátumban kezelheti egy panelen.

Átlátszóság

Az objektumok, rétegek stb. átlátszósága állítható, így különböző megjelenítési effektusokat hozhat létre.

Nézetablak fólia

Mostantól lehetséges, hogy az egyes nézetablakokban bizonyos fólia tulajdonságokat a választott kiemelési módhoz igazítsuk.

Képletek

Képletek állnak rendelkezésre a táblázatokhoz és a mezőkhöz, gyorsabb számítások végrehajtásával.

ZWCAD 2020 Újdonságok

PDF alávetítés varázsló

Mi az, amivel a PDF alávetítés még többet adhat? Hozzáfűzés, leválasztás, újratöltés, kitárolás... És mindezt egy helyen, a PDF alávetítés kezelőben!

LISP debugger

Hiba és elgépelés a LISP kódban? A Microsoft VS Code alapokon LISP fejlesztői rendszer került beépítésre, aminek segítségével a felhasználói programok fejlesztése és tesztelése lényegesen egyszerűbbé válik.

Adatkigyűjtés

A különböző objektumok adatait egyszerűen kigyűjthetjük és különböző szűrők segítségével táblázatokba vagy .csv ill. .xls fájlokba írhatjuk ki.

Feliratozó objektumok alapértékének állítása

A kevesebb néha több! A feliratozó objektumok nagysága külön-külön definiálható, de ez néha keveredést okozhat. Állítsa őket alapértékbe 2 kattintással és máris átlátható minden.

PDF alávetítés

PDF fájlok alávetítése a rajzhoz. Támogatja az objektum megfogást, a fólia kezelést, a klipp funkciót, a keretek megjelenítését és elrejtését, stb.

Kötegelt nyomtatás

Rajzok kötegelt nyomtatása a modell térből a határok definiálásával és kijelölésével a nyomtatásra a ZWPLOT paranccsal.

Fólia tulajdonság kezelő paletta

A fólia tulajdonság kezelő funkció ezentúl paletta formájában is megjeleníthető, így nem kell folyamatosan ki és be kapcsolgatni, ha a fóliák tulajdonságait szerkesztgetjük.

Feliratkozó objektumok méretezése

A feliratozó objektumok nagysága külön definiálható a feliratozott geometria nagyságának függvényében.

Kötegelt nyomtatás

Rajzok kötegelt nyomtatása a modell térből a határok definiálásával és kijelölésével a nyomtatásra a ZWPLOT paranccsal.

PDF alávetítés

PDF fájlok alávetítése a rajzhoz. Támogatja az objektum megfogást, a fólia kezelést, a klipp funkciót, a keretek megjelenítését és elrejtését, stb.

Korszerűsítsd a munkafolyamataid
a ZWCAD funkcióival és innovatív eszközeivel

Várj még!

Minimum 20% kedvezmény,
A ZWCAD Professional szoftverre!

Siess, ne maradj le a kedvezményről!