Shopping Cart
Nincs termék a kosárban.

VoluMill trochoid marás

Volumill trochoid marás

A VoluMill egy, már sok helyen bizonyított megmunkálási stratégia, amely lehetővé teszi a hagyományos stratégiáknál nagyobb sebességgel és nagyobb fogásvétellel történő marást. Az éles irányváltások elkerülésével és az anyagleválasztás sebességének szabályozásával jelentősen meghosszabbíthatja a szerszám élettartamát.

Továbbfejlesztett nagysebességű megmunkálás

A VoluMill egy kiegészítő modul a ZW3D CAM-hez, amely tökéletesen integrálja a HSM ciklusokra jellemző optimalizált pályákat, így gyorsan és költséghatékonyan végezheti el forgácsolási feladatait.

Tudományos háttérrel rendelkező, mérnöki szakértelemmel kifejlesztett megmunkálási stratégia

A VoluMill ciklus mögötti számtalan forgácsolási teszt során meghatározták azt az optimális szerszámmozgást, amellyel a szerszámok a lehető legjobb forgácsolási erőviszonyok mellett, nagysebességű, folyamatos érintőmozgással leválasztják a megfelelő anyagmennyiséget. Mindeközben betartják a minimális szerszámpálya rádiuszokat, és kerülik a hirtelen irányváltásokat és a szakaszos mozgásokat. A hagyományos ciklusokhoz képest megduplázhatja a szerszámgép megmunkálási kapacitását és 800% -kal meghosszabbíthatja a szerszám élettartamát.

Széles körben alkamazott forgácsolási munkafolyamat átállási költségek nélkül

A VoluMillel tetszőleges számú és formájú alaksajátossághoz generálhatunk szerszámpályákat, akár nyitott vagy zárt profilról van szó. Ezen felül a VoluMill munkafolyamatba integrálása egyszerű és gyors. Nincsenek speciális hardverkövetelményei, mégis pár másodperc alatt lehet vele bonyolult pályákat generálni. A jelenlegi munkafolyamatnak csak minimális mértékű átalakítását igényli, használata könnyen elsajátítható

A felhasználó teljes kontroll alatt tarthatja a megmunkálás körülményeit

A VoluMill lehetővé teszi a programozók számára, hogy a számos megmunkálási mód közül kiválasszák a nekik legmegfelelőbbet, beállítsák az optimális előtolás és fordulatszám értékeket. A VoluMill olyan szerszámpályákat állít elő, amelyek nem tartalmaznak hirtelen irányváltást, vagy axiális fogásvétel ingadozást; a szerszámok és az orsó terhelése soha nem haladja meg a felhasználó által programozott határértékeket. Következésképpen a szerszámgépek simán futnak, és a szerszámok hőterhelése alacsonyabb, pedig az átlagosnál sokkal nagyobb sebességeket és előtolásokat alkalmazunk. A felsorolt előnyök pedig a szerszámok és a szerszámgépek élettartamának jelentős növekedését okozzák.

Korszerűsítsd a munkafolyamataid
a VoluMill kiegészítő modullal.

Várj még!

Minimum 20% kedvezmény,
A ZWCAD Professional szoftverre!

Siess, ne maradj le a kedvezményről!