Shopping Cart
Nincs termék a kosárban.

MDT CAD

Az MDT CAD szakmodul

Az MDT egy ZWCAD rendszeren futó alkalmazás, mely könnyen használható eszközök széles választékával rendelkezik. Moduláris felépítése lehetővé teszi a felhasználók számára a szakterületükhöz legmegfelelőbb modulok kiválasztását.

Kattints az alábbi gombra, tekintsd meg és hasonlítsd össze a Standard, Professional, Surveying, Images és Point Cloud verziókat és válaszd a szakterületednek leginkább megfelelőt!

All in One megoldás földmérési és mélyépítési projektekhez

Az MDT Professional kiválóan alkalmas földmérési, mélyépítési projektekhez közutakhoz, városépítéshez stb.

Építés és várostervezés

A terepmodellező eszközökön kívül szoftverünk megkönnyíti a parcellák felosztását, a várostervezést, úttervezést és még sok minden mást.

Közigazgatás

Termékkínálatunk lehetővé teszi a topográfia és az építkezés széles skálájának fejlesztését vagy ellenőrzését, és mindent magában foglal, a terepi alkalmazásoktól a nagy teljesítményű irodai alkalmazásokig.

Kőfejtők és bányászat

Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek kielégítik a kőfejtők és bányák minden fajtájának igényeit, mind külszinen, mind föld alatt.

Környezet

Szoftverünk föld elemzési funkciói lehetővé teszik a lejtők, tájolások és láthatóságok feltérképezését, valamint az adatok importálását és exportálását a földrajzi információs rendszerekből. A forrásadatok felmérések, térképezés, magassági modellek lehetnek, amelyeket a Geographic Information Systems nyújt, vagy akár pontfelhők is.

GIS

Termékeinknek a webszolgáltatások és a nyílt adatok földrajzi információit kell használniuk, és olyan eredményeket generálnak, amelyek könnyen integrálhatók a vállalati térinformatikai rendszerbe.

Víz és energia

Víz-, szennyvíz-, gáz-, villamos-, távközlési, stb. ellátó állami vagy magánvállalatok műszaki irodáinak munkáját egyszerűsítő megoldások.

Építőipar

Megoldások, amelyek megkönnyítik a közúti projektek, vasutak, alagutak, gátak, csövek és mindenféle építőipari beruházás fejlesztését.

Korszerűsítsd munkafolyamataid
az MDT CAD segítségével!

Várj még!

Minimum 20% kedvezmény,
A ZWCAD Professional szoftverre!

Siess, ne maradj le a kedvezményről!