Shopping Cart
Nincs termék a kosárban.

GEODÉTA

A magyar földmérők igényeire kifejlesztve

A LISP alkalmazás a ZWCAD® program alatt futtatva teljes funkcionalitást biztosít. Támogatja a különböző formátumokban létrehozott földmérési pontok kezelését a pontjelek beolvasásától és megjelenítésétől kezdve a pontokon elvégzett transzformációkon és szűrő funkciókon át a pontok fájlba írásáig.

GEODÉTA szoftvercsomag

A GEO pontjelek kezelésére

A program a földmérési gyakorlatban használatos pont objektumokat valósítja meg attribútumos blokként. A pontjeleknek alapértelmezetten pontszám, pontkód, és pontmagasság attribútumai lehetnek. Lehetőség van maximum tíz darab további, tetszőleges nevű és tartalmú attribútum használatára is. Eszközöket biztosít a pontjelek attribútumainak és megjelenítési jellemzőinek megadására, azok utólagos módosítására. Lehetővé teszi pontjelek manuális létrehozását, fájlban tárolt pontok beolvasását, pontjelek koordinátáinak és attribútumainak koordinátajegyzék fájlba írását, egyenkénti vagy csoportos törlésüket. A pontjelek jellemzőinek módosítása, fájlból beolvasása, fájlba írása, törlése során alapértelmezett attribútumaik létezése, tartalma, és a jelölt pont pozíciója szerinti szűrési feltételekkel választhatók ki az aktuálisan kezelni kívánt pontjelek.

Ingyenes próbaverzió

Hogyan próbálhatja ki a GEODÉTA programot ZWCAD® alatt?

1. Töltse le a programot a „Próbaverzió letöltése” gombra kattintva.
2. Csomagolja ki a ZIP fájlt egy tetszőleges mappába és futtassa le a telepítőt. Ha Windows Defender nem engedné futtatni a programot, válassza a „További információ” majd pedig a „Futtatás mindenképpen” pontokat. Lehet, hogy a vírusvédőben (pl. Panda) is engedélyezni kell a program futtatását.
2. A licensz kéréshez indítsa el az installáló által feltelepített LicenseCheck programot az asztalra kitett ikonnal.
3. Küldje el nekem a számítógép program által kijelzett fizikai MAC címét és gép nevét az info@zwcad.hu e-mail címre. Kérem adja meg nevét, telefonszámát és ha lehetséges, a képviselt cég nevét.
4. Mi pedig válaszul küldünk egy ingyenes, 1 hónapig érvényes próba licenc fájlt.

Program telepítése

Hogyan telepítheti a GEODÉTA programot ZWCAD® alá?

1. A licensz aktiválásához indítsa el az installáló által feltelepített LicenseCheck programot az asztalra kitett ikonnal. Kattintson a „License adatok” fülre és válassza ki az előzőleg a gépre másolt licenc fájlt.
Ha a zöld check box érvényes licencet jelez, a program futtatható.
2. Indítsa el a ZWCAD® vagy AutoCAD® programot.
3. A  „_menuload” paranccsal töltse be a C:\pf-autolisp\pontjelek\geo-pontjelek.cuix menü fájlt.
4. Az „_appload” paranccsal ugyanabból a könyvtárból töltse be a CAD programhoz tartozó geo-pontjelek_20.11.zelx (ZWCAD®) vagy geo-pontjelek_20.11.VLX (AutoCAD®) fájlt.
5. A GEO pontjelek funkciói a ‘GEO_PONTJELEK’ nevű eszköztárral (szalagos menü) vagy a ‘GEO_PONTJEL’ nevű legördülő menüvel (klasszikus menü) érhetők el .
A súgó a geo-pontjelek.chm vagy geo-pontjelek.pdf fájlban olvasható el.
6. A próba licenc fájl a generálástól számított 1 hónapon belül érvényes és 100 db pontjel kezelését teszi lehetővé. A teljes értékű verzióban a pontjelek száma nincs korlátozva.
7. Egy próba pontjel lista minta letölthető a az alábbi gombra kattintva.

Korszerűsítsd a munkafolyamataid
a GEODÉTA szoftvercsomaggal.

Várj még!

Minimum 20% kedvezmény,
A ZWCAD Professional szoftverre!

Siess, ne maradj le a kedvezményről!