Shopping Cart
Nincs termék a kosárban.

SimWise FEA végeselem analízis

A SimWise FEA kiegészítő modulról

A SimWise FEA egy végeselem analízis szoftver, amely lineáris feszültség-elemzést végez a ZW3D-ben tervezett mechanikus alkatrészeknél. Nagyfokú automatizáltsággal rendelkezik, alkalmazható a végeselem-problémák nagy részére, miközben hatékony funkciókat kínál a felhasználók számára, akik el szeretnének merülni a FEA rejtelmeibe.

Modell szimuláció

Közvetlenül a ZW3D-ből átveszi a geometriát, és lehetővé teszi, hogy a 3D-s modellhez kényszereket adjunk, amelyek eredményeként kialakul a termékünk végeselemes modellje."

Peremfeltételek

A SimWise FEA-ban rengeteg féle peremfeltételt definiálhatunk, amelyek hozzáadódnak a CAD modellhez, és ezzel egy kényszerezett modellt hozhatunk létre. Ezek a peremfeltételek a következők: Koncentrált terhelések, megoszló terhelések, nyomatékok és nyomásértékek."

Az adaptivitással egyre közelebb kerülünk a jó megoldáshoz

Az adaptivitás finomítja a FEA modellt a nagy feszültségi értékek esetében. A létrehozott modell hibaértékeit felhasználva egy „h-adaptivity” névvel ellátott iteratív megoldási folyamat a végeselemes modell hálózását finomítja a nagy hibaértékekkel rendelkező területeken. Ezt az új hálót használja a program egy másik megoldás futtatásához.

Korszerűsítsd a munkafolyamataid
a SimWise FEA kiegészítő modullal.

Várj még!

Minimum 20% kedvezmény,
A ZWCAD Professional szoftverre!

Siess, ne maradj le a kedvezményről!