Shopping Cart
Nincs termék a kosárban.

ZW3D funkciók


Hatékony 3D fájlformátum konvertálás, minimális adatvesztés

A ZW3D támogatja a különböző 3D tervezőrendszerek saját formátumainak beolvasását, és módosítását, ezzel megkönnyítve a közös munkát partnercégeinkkel.

Fordító

Innovatív hibridmodellezés a szilárdtest- és felületmodellezés ötvözésével, a tervezés rugalmasságának maximalizálása érdekében

A szilárdtest- és felületmodellezés előnyeit felhasználó hibridmodellezés technológiával egyszerűen létrehozhat felületmodelleket szilárdtestek és felületek áthatásából.

Interfész

 

Rugalmas parametrikus modellezési lehetőségek, és szinkronmodellezési funkciók a terméktervezési folyamat egyszerűsítésére

A parametrikus modellezés számtalan lehetőségeivel kevesebb időt kell töltenünk a geometriailag hasonló termékek lemodellezésére, és több időnk marad a design megtervezésére. A szinkronmodellezési funkciókkal bármely 3D-s modell módosítható még akkor is, ha nem áll rendelkezésünkre modellfa.

Interfész

Speciális modulok a különböző iparágak modellezési igényeire szabva

Széles körű CAD funkciók állnak rendelkezésre eltérő modellezési feladatok megoldására. Például a Lemezhajlított alkatrész tervezés és terítékképzés, Hegesztés, Reverse Engineering.

Interfész

Speciális összeállítási modell funkciók a termelékenység fokozására

Bőséges eszközök állnak rendelkezésünkre a komplex összeállítások kezelésére mind Top-Down mind Bottom-Up modellezésben. Rugalmasan összeállíthatjuk az alkatrészeket, ellenőrizhetjük és módosíthatjuk a kényszereket, megtekinthetjük az alkatrészek kényszerezési státuszát, frissíthetjük a kapcsolódó modelleket stb. Továbbá megbízható ellenőrző eszközök segítségével megbizonyosodhatunk konstrukciónk gyárthatóságáról.

Interfész

Okos eszközök a részletes terméktervezés végrehajtásához

Egy adott felületre dombornyomást készíthetünk egy raszteres kép alapján, nagy pontossággal. Deformálás és különböző mintákkal beburkolás végezhető szilárdtest, felület, és STL modellekkel.

Intelligens eszközök

Automatikus 2D-s rajzgenerálás, PMI eszközök állnak rendelkezésre a munkafolyamat optimalizálásához

Egyszerűen készíthetünk 2D-s rajzokat, méretezéssel, a tűrésezéssel és a megjegyzésekkel, amit aztán a gyártáshoz és az ellenőrzéshez felhasználhatunk. Ráadásul a modellek vagy a szerelvények változásakor automatikusan módosulnak a hozzájuk tartozó rajzok is. A PMI eszközök lehetővé teszik a méretezések és jegyzetelések intuitív elkészítését a 3D elemekhez, megkönnyítve ezzel a gyártás és tervezés közti kommunikációt.

Automatikus 2D rajz

Könnyű használat, rövid betanulási idő

Függetlenül attól, hogy a felhasználó tapasztalt mérnök vagy pedig kezdő, a ZW3D CAM elsajátítható egy nagyon rövid betanulási szakaszt követően. Az átlátható, logikus munkafolyamat és az intuitív felhasználói felület lehetővé teszi a program használatának gyors elsajátítását.

Rövid tanulási görbe

Intelligens 2,5 tengelyes marás

Furatozási és 2,5 tengelyes marás stratégiák segítségével a megmunkálási igényeknek megfelelő szerszámpályákat generálhatunk, 70% -kal lerövidítve a programozási időt.

Intelligens tengely marás

Rendkívül hatékony nagyolási stratégiák

A Volumill ™ beépülő modul lehetővé teszi optimalizált szerszámpályák létrehozását, megtakarítva ezzel a hagyományos stratégiák ciklusidejének akár 50–80%-át. Ráadásul a marók megnövelt teljes dolgozó hossza egyidejűleg fogásban van, ezzel a korábbi szerszámköltségek 75% -át megtakarítva.

3 tengelyes marás

Termelékenység a 3 tengelyes marással

Több, mint 40 féle megmunkálási stratégia érhető el, hogy mindenféle forgácsolási problémával könnyedén megbirkózzunk. Nem probléma, ha Nurbs vagy STL geometria áll csak rendelkezésünkre, hiszen ezekhez is képes a program létrehozni a kívánt szerszámpályákat, és az alámetszett felületek sem jelentenek többé problémát.

3 tengelyes marás

Fejlesztések a 4-5 tengelyes megmunkálásban

A ZW3D CAM teljes megoldást kínál a 3+2 tengely mentén történő ütközésmentes pozícionáláshoz, és a 4–5 tengelyes szimultán megmunkáláshoz, valamint STL fájllal is képes dolgozni. A legtöbb megmunkálási módot lefedő funkciók, mint például a Swarf, a Drive Curve, a Drive Surface, a Flow Cut, a Side Cut és a Point Control érhetők el a megmunkálási lehetőségek kibővítéséhez.

4 és 5 tengelyes marás

Kiváló esztergálási stratégiák

A külső és belső nagyolás, simítás, beszúrás, menetesztergálás, oldalazás, fúrás stratégiák alkalmazásával bármilyen esztergálási feladattal könnyen megbirkózhatunk.

Erőteljes esztergálás

Egyszerű szerszámpálya módosítás

A Toolpath Editor funkcióval a legenerált szerszámpályákat egyszerűen módosíthatjuk, finomhangolhatjuk, elkerülve a felesleges újraszámolásokat, paraméterezéseket. A teljes szerszámpályát, vagy annak egy részét rugalmasan szerkeszthetjük olyan eszközökkel, mint a Metszés, Újrarendezés, Összekötő mozgások újragenerálása, Meghosszabbítás, Átalakítás.

Automatikus 2D rajz

Megbízható ellenőrzés és szimuláció

Számos ellenőrző és szimulációs eszközök garantálják a megvalósítható, megbízható és biztonságos megmunkálást. A Solid Verify felhasználható a tényleges megmunkálási folyamat szimulálására és a maradékanyagok elemzésére. Az elemzési funkciók segítenek detektálni a szerszám és a készülékelemek, a szerszámgépasztal, a leszorítók stb. közötti ütközéseket. Az adott felületek megmunkálhatóságának biztosításához szükséges minimális szerszámhossz pontos kiszámítása biztosítja a megmunkálás biztonságát.

Ellenőrzés és szimuláció

Könnyen testreszabható posztprocesszorok

A ZW3D rendelkezik a legismertebb szerszámgéptípusok posztprocesszoraival, melyek igény esetén egyszerűen az adott géphez igazíthatók, és ez még Önnek sokszor plusz költségbe sem kerül. A 2,5 – 5 tengelyes gépek bármelyike támogatott.

Post processzor

Gyors mag és üreg szétválasztás a fröccsöntő szerszám tervezés felgyorsításához

A megtervezett alkatrészek könnyen szétválaszthatóak az automatikusan generált osztóvonalak, vagy osztófelületek mentén, ezzel jelentős időt takarítunk meg a modell javítás elkerülésével.

Rövid tanulási görbe

Öntőformák és szabványos alkatrészek könyvtára

A beépített Mold Library bővelkedik módosítható és testreszabható öntőformákkal és szabványos alkatrészekkel, megfelelve a különböző országok és cégek által használt szabványoknak.

Öntőformák és alkatrészek könyvtára

Speciális eszközök a részletes fröccsöntő szerszám tervezéshez

Speciális eszközök állnak rendelkezésre az elosztócsatornák, hűtési rendszerek, beömlő rendszerek és gátak gyors létrehozásához, amelyek szintén könnyen és intuitív módon módosíthatók.

Speciális eszközök

Hatékony megoldás a komplex tömbszikra elektróda tervezésben

Az egyszerűen használható tömbszikra modul még a komplex geometriájú elektródákat is képes automatikusan létrehozni, és 2D nézeti rajzot készíteni.

tömbszikra elektróda

Korszerűsítsd a munkafolyamataid
a ZW3D funkcióival és innovatív eszközeivel

Várj még!

Minimum 20% kedvezmény,
A ZWCAD Professional szoftverre!

Siess, ne maradj le a kedvezményről!