Shopping Cart
Nincs termék a kosárban.

ZW3D kiegészítő modulok

ZW3D kiegészítők

A ZW3D kiegészítő modulok között megtalálhatóak a CADbro 3D nézegető, Volumill trochoid marás, Partsolution gyártói adatbázisok, FTI lemezalakítás analízis és szimuláció, SimWise FEA végeselem analízis, Keyshot 3D renderelés és animáció moduljaink.

CADbro 3D nézegető

Az intuitív felülettel és a megtekintett, kommentálható és elemző fejlett eszközeivel a CADbro lehetővé teszi a 3D-modellek egyszerű ellenőrzését, kezelését és megosztását a 3D-s térben.

VoluMill trochoid marás

A VoluMill beépülő modullal a ZW3D-ben lehetőségünk van a 2,5-3 tengelyes nagyolási ciklusainkat teljes mértékben kontrollálni. A fejlett trochoid marási stratégiákkal jelentős termelékenység növekedést érhetünk el bármely anyag megmunkálása esetén.

Partsolution gyártói adatbázisok

A Partsolutions a különböző gyártók által forgalmazott termékekhez biztosítja a 3D-s alkatrészmodelleket. A meglévő alkatrészek felhasználásával rengeteg felesleges modellezéssel töltött időt takaríthat meg, csökkentve ezzel a tervezési költségeket.

FTI lemezalakítás

A ZW3D felhasználóink igénye folyamatosan nő a lemezalakítási szimulációs megoldásokra, elsősorban az autóipari beszállítók körében. Az FTI az egyik legjobb ár/érték arányú modul az autóipari beszállítok munkájának megkönnyítéséért és a lemezalakítási problémák megoldásáért.

SimWise FEA

A SimWise FEA kiegészítő modul lehetővé teszi, hogy termékeidet egy intuitív virtuális környezetben teszteld, statikus és dinamikus terhelésekkel, feszültség és igénybevétel segítségével.

KeyShot 3D

A KeyShot szoftver egy fejlett 3D-s renderelő és animációs szoftver. Hazsnálatával felgyorsíthatod és leegyszerűsítheted a számítógépek által generált fotó-realisztikus képek létrehozásának folyamatát egy intuitív, egyszerűsített felhasználói felülettel és egy forradalmi animációs munkafolyamattal.

Korszerűsítsd a munkafolyamataid a ZW3D
kiegészítő moduljaink funkcióival és innovatív eszközeivel

Várj még!

Minimum 20% kedvezmény,
A ZWCAD Professional szoftverre!

Siess, ne maradj le a kedvezményről!