Shopping Cart
Nincs termék a kosárban.

CADbro 3D nézegető

Intelligens CAD megtekintés

Mivel a CADbro több, mint 25-féle formátumot támogat, a drága CAD licencek nélkül könnyedén hozzáférhet a 2D és 3D CAD adatokhoz, és azokkal kölcsönhatásba léphet.

A CADbro 3D nézegetőről

Az intuitív felülettel és a megtekintett, kommentálható és elemző fejlett eszközeivel a CADbro lehetővé teszi a 3D-modellek egyszerű ellenőrzését, kezelését és megosztását a 3D-s térben. Ezenkívül a felhőalapú szolgáltatás révén bármikor, bárhol élvezheti a hatékony belső és külső együttműködést a mérnöki adatok terén a csapattal vagy az upstream és downstream területeken.

CADbro Cloud

A CADbro Cloud segítségével kezelheti és megoszthatja a 3D fájlokat, valamint valós időben együttműködhet a csapatával vagy az upstream és downstream felhasználókkal. A műszaki adatok kommunikálása könnyebb, mint valaha, hatékonyabb belső és külső együttműködést eredményezve.

Élénk 3D-s kommentár

Könnyen hozzáadhat 3D-s kommentárokat, hogy megosszák a komplex 3D-s termékadatokat, és kiemeljék az egyes területeket.

Speciális elemzés

A CADbro diverzifikált lekérdezési és elemző eszközeivel ellenőrizheti a termék szerkezetének és összeszerelhetőségének gyárthatóságát. A hibák észlelése a korai fejlesztésű termékfejlesztésben csökkentheti a költségeket és lerövidítheti a piacra jutás idejét.

Korszerűsítsd a munkafolyamataid
a CADbro 3D nézegetővel.

Várj még!

Minimum 20% kedvezmény,
A ZWCAD Professional szoftverre!

Siess, ne maradj le a kedvezményről!