Shopping Cart
Nincs termék a kosárban.

ZW3D újdonságok

ZW3D 2024 Újdonságok

Tovább olvasom
Új render motor

Segítségével a nagy összeállítások és bonyolult geometriák, valamint a nagyobb CAM fájlok sokkal könnyebben kezelhetőek lettek.
Tovább olvasom
Továbbfejlesztett STEP importálás

A STEP fájlok gyártási információs (PMI) adatainak importálása/exportálása lehetővé vált a modellel együtt
Tovább olvasom
Sketch fejlesztések

A kiosztás és ofszet kényszerek csoportosan kezelhetőek.
Tovább olvasom
Chordal Fillet és Face Fillet funkciók

A lekerekítés parancs két új funkcióval bővült.
Tovább olvasom
Kiosztás optimalizálása

A kiosztás hatékonysága az előző verzióhoz képest 80%-ot fejlődött.
Tovább olvasom
Kibővített 2D-s rajzkészítési lehetőségek

Számos csoportos jegyzetelési opció áll rendelkezésünkre, a folytonos- és ordináta-méretezés használata sokkal egyszerűbb lett. A Sketch-ben elhelyezett jegyzetelések a 2D-s rajzon is feltüntethetőek.
Tovább olvasom
Alaprajz alapú Top-Down modellezés

Összeállítások készítésénél van lehetőségünk először egy alaprajzot létrehozni, amelyből kiindulva fogjuk az alkatrészeket létrehozni.
Tovább olvasom
Alaprajz alapú Fogaskerék modul

Van lehetőségünk egyenes és ferde fogazatú fogaskerekek, csigakerekek egyszerű generálására.
Tovább olvasom
Acélszerkezet modul

Az új acélszerkezet modulban van lehetőségünk számos szabványos, és nem szabványos zártszelvény közül válogatni. Ezeket utólag könnyedén módosíthatjuk, valamint új elemeket adhatunk hozzá, és a végén vágás listát készíthetünk.
Tovább olvasom
Csővezeték modul

A csővezetékek létrehozása és megjelenítése sokkal kifinomultabbá vált. Lehetőség van ISO rajzkészítésre is, hogy egyszerűbbé tegyük a kommunikációt a tervezés és a gyártás között.
Tovább olvasom
Kábelek tervezése

A kábelek gyors létrehozásával és utólagos módosításával rengeteg időt takaríthatunk meg a tervezési folyamat során.
Tovább olvasom
Kifáradás és rezgés szimuláció

Két újonnan hozzáadott szimulációtípus segítségével meghatározhatjuk az optimális alkatrészgeometriát a nagyobb terhelhetőség érdekében, valamint meghatározhatjuk, hogy hány terhelési ciklus után következik be a tönkremenetel.
Tovább olvasom
Új lehetőségek esztergakés geometriák definiálására

Az esztergakés geometriák létrehozására számos új lehetőség nyílt. Például szabványos lapka geometriákat tudunk kiválasztani, hogy a szimuláció során még pontosabb eredményt kaphassunk.
Tovább olvasom
QuickMill nagy átlépésű nagyolási stratégiák optimalizálása

A legújabb fejlesztések eredményeképpen a megmunkálási pontosság és hatékonyság, valamint a várható szerszámélettartam jelentősen megnőtt.
Tovább olvasom
Továbbfejlesztett Pencil és Corner simítás funkciók

Az új verzióban mindkét simítási stratégia jobban felismeri az alkatrész geometriájának sajátosságait, és a generált szerszámpálya sokkal pontosabban követi az alkatrész modelljét.
Előző
Következő

ZW3D 2023 Újdonságok

Még barátságosabb felhasználói élmény

A ZW3D 2023-ban a menüben történő keresgélés helyett a parancsokat egérmozdulatokhoz rendelhetjük ill. különböző eszköztárakhoz rendelhetjük őket. Automatikus és intelligens kényszerezési funkciók állnak rendelkezésre.

A felületek G3 folytonossági illesztése

A ZW3D 2022 verzióban újabb áttörést értünk el a G3 folytonos felületek illesztésében, így ennek segítségével kiváló minőségű terméktervek készíthetők.

Továbbfejlesztett robbantott ábra funkciók

Számos új funkció segítségével gyorsíthatjuk a robbantott nézetek létrehozását, mintpéldául a robbantott nyomvonal funkció és a robbantott nézet újra felhasználása.

Még hatékonyabb minta táblázatok

Hatékonyan módosíthatjuk a paraméterek és a változók értékeit minden mintafunkcióhoz. Jelentős időmegtakarítást eredményező eszközök állnak rendelkezésre, mint a példány paraméter táblázat és a változó távolság táblázat.

Még kézhez állóbb lemeztervező segédfunkciók

A lemeztervező modul használata most még kényelmesebb a különböző típusú emelt karimás parancsokkal és az általánosságban is sokkal kényelmesebb tervezési környezettel.

Végeselemes szimuláció

Az újonnan elérhető ZW3D szerkezeti elemzés bővítmény lehetővé teszi a szerkezeti statikus és dinamikus terhelések, alaki és hőátadási elemzések elvégzését. A terméktervek így ezeknek figyelembe vételével is tesztelhetők.

Optimalizált szerszámtervező modul

A szerszámkonstrukciók készítése sokkal egyszerűbbé vált az intuitívabb szerszámtervezési folyamatnak és a számos új szabványos alkatrésznek köszönhetően

Gyors QuickMillTM nagyolási maróciklus

A QuickMill™ nagyolási műveletek pályagenerálása jelentősen felgyorsult, ami átlagosan 70%-kal csökkenti a szükséges időt, és jelentősen növeli a hatékonyságot.

Még komplexebb teljes szerszámgép szimuláció

A teljes szerszámgép szimuláció továbbfejlesztésre került, hogy megfeleljen az eszterga és marószerszám gépek még változatosabb és bonyolultabb megmunkálási igényeinek. Megvalósult a G68.2, PLANE SPATIAL, CYCLE800 és egyéb parancsok támogatása a felhasználói igények kielégítése érdekében.

ZW3D 2022 Újdonságok

Összeállítások külön fájlként kezelése

A ZW3D 2022-ben az összeállításaink kezelését még inkább felhasználóbaráttá tettük. Az összeállításokat külön fájltípusban kezeli a program, az építőelemeket pedig külön létrehozott alkatrészfájlokból olvassa be. Ez a megoldás nagyban hozzájárulhat a korábbi 3D tervezési tapasztalatainak a ZW3D-be való átültetésére.

Videó lejátszása

G3 Folytonosság

A ZW3D 2022 verzióban összeköthetünk két különálló görbét egy harmadik görbével olyan módon, hogy a csatlakozási pontokban a görbék folytonossága ne törjön meg.

Videó lejátszása

Csővezeték tervező modul

Ezzel az újonnan hozzáadott modullal minden eddiginél kényelmesebb a csővezeték tervezés. Szabványos szerelvények egyszerű beilleszthetőségével, az áramlási jellemzők folyamatos megjelenítésével, specifikációk létrehozásával, hatékony szerkesztési funkciók alkalmazásával megkönnyítheti tervezési feladatait.

Optimalizált STEP beolvasás

A .step fájlok kezelése ebben a verzióban hihetetlen fejlődésen ment keresztül. Importáláskor átlagosan közel 50% -kal kevesebb időbe telik a modellek beolvasása; exportáláskor a geometriák részletgazdagsága teljes mértékben átöröklődik az új fájlba.

Videó lejátszása

Okos mérés funkciók

Az új Okos mérés funkciókkal tetszőleges típusú geometriák jellemzőit pár kattintással lekérhetjük, méreteit ellenőrizhetjük.

Strukturált modelltörténet

Sokkal átláthatóbbá vált a fájlok modelltörténete azáltal, hogy a többször ismétlődő funkciókat, például a lekerekítést egy parancson belül tudjuk kezelni az adott rádiuszokhoz tartozó megjelölt élekkel.

Videó lejátszása

Teríték funkció

Az új Teríték funkcióval a lemezalkatrész tervezők számára a terítékképzés sokkal átláthatóbbá vált, valamint ezekből a 2D-s műhelyrajzok is pár kattintással létrehozhatók.

Továbbfejlesztett QuickMill maróciklus

A párhuzamos pályagenerálás technológiának köszönhetően a QuickMill ciklusok generálásakor 50% időt takaríthatunk meg az előző verzióval összehasonlítva.

Videó lejátszása

Kibővített teljes szerszámgép szimuláció

Ebben a verzióban már nem csak a Siemens® és Heidenhain® vezérléshez generált NC kódokat szimulálhatjuk, hanem egyéb, A és C fejes megmunkálóközpontokhoz írt kódokat is ellenőrizhetjük teljes szerszámgép szimulációs környezetben.

ZW3D 2021 Újdonságok

Referencia tengely létrehozása

Sketch-eink, modelljeink, összeállítási kényszerezéseink létrehozásához ezentúl referencia tengelyeket használhatunk fel, ezzel is megkönnyítve tervezési feladatainkat.

Új sketch funkciók

Az Equal Curvature kényszer segítségével jobb minőségű ívek és felületek hozhatók létre, ezáltal modelljeinket megfelelő felületi jellemzőkkel láthatjuk el.

Új modellezési funkciók

A Cross Trim több felület egyidejű vágására és varrására szolgál. A jobb modellezési élmény érdekében a G2 Blend simább lekerekítéseket és görbült felületeket hoz létre.

Kibővített összeállítási modellezés funkciók

Az összeszerelési modellek elkészítésekor a mozgó alkatrészek elkülönítése érdekében a Clearance Check segítségével biztonsági távolságot állíthatunk be. A Batch Attribute Edit funkció segítségével több alkatrész felparaméterezése végezhető el egyidejűleg. (pl. anyagminőség, tervező, anyagköltség megadása).

Új lemezhajlított alkatrész funkciók

A Punch funkció használatával a lekerekített sarkú ablakok, furatos lemezek sem jelentenek többé akadályt a teríték elkészítésekor. A funkcióval külső z3prt fájlokhoz is készíthető lyukasztás. Ráadásul a karimák sugarát nullára lehet állítani a speciális igények kielégítése érdekében.

ECAD

Az ECAD beépülő modul a mechatronikus tervezést könnyíti meg. Importálhat vagy exportálhat IDF fájlokat, és régiókat állíthat be az Útválasztás, Elhelyezés, stb. funkciókkal.

Fejlesztett szerszámgépszimuláció

A teljes gépi szimulációt frissítették az újonnan hozzáadott Machine Builder, CNC Controller, Machine Register stb. funkciókkal, valamint különféle mérési eljárásokkal.

CAM görbeillesztés

A 2 tengelyes marásban, az 5 tengelyes marásban és a felület gravírozásban alkalmazható Arc Fit segít nagyobb pontosságú szerszámpályák létrehozásában, a jobb felületi minőség létrehozásáért.

Műveletelem terv exportálása Excelbe

A CAM programból generált műveletelem tervek testreszabhatók, sablonokkal exportálhatók az Excel programba. Megmutathatja vagy elrejtheti a koordinátákat az Excelben is.

ZW3D 2020 Újdonságok

Karimás profil

A karimák alakja szabadon testreszabható egy vázlatkörnyezetben, jelentősen egyszerűsítve és gyorsítva a modellezési folyamatot.

Továbbfejlesztett összeállítás

A kényszerezés logikája ésszerűbb, lehetővé téve a teljesen határozott komponensek egy megadott tartományon belüli mozgatását.

2D-s nézeti rajzok pár kattintással

2D-s nézeti rajzok generálása az összes alkatrészünkről, összeállítási modellünkről már egy parancsban elvégezhető.Állítsuk be a kívánt rajzlap formátumot, a megjelenítendő nézeteket, méretezéseket, és a program már el is készíti helyettünk az összes rajzot, amire szükségünk van.

Eszközök a standard alkatrészekhez

További eszközöket adtak hozzá a fröccsöntőszerszám szabványos alkatrészeinek egyszerű és hatékony beillesztéséhez és módosításához, például pozitív csavar, helymeghatározó gyűrűk, ékzár stb.

Újdonságok a tömbszikra elektróda tervezésben

Elektróda alapok generálása egyidejűleg, elektródák anyagjegyzéke, elektródatulajdonságok, elektródák gravírozása stb. áll rendelkezésünkre a még hatékonyabb EDM tervezéséhez

Szerszámgép szimuláció

Az 5 tengelyes megmunkáláshoz elengedhetetlen, hogy szimulálni tudjuk a megmunkálási folyamatot a szerszámgép kinematikai modelljének segítségével. Így ellenőrizni tudjuk a megmunkálhatóságot, és elkerülhetjük az esetleges ütközéseket

3D-s ofszetsimítás állandó fogásvétellel

A 3 tengelyes marásban az állandó fogásvétellel történő 3D-s ofszetsimítás lehetőségét adták hozzá a megmunkálási stratégiákhoz, a 3D-s felületeket a lehető legjobban lekövető szerszámpálya generálás érdekében.

Több szerszámpálya kiszámítása egyidejűleg

A többmagos processzorunk erőforrásait a legmegfelelőbben kihasználva a program képes több stratégiának a szerszámpályáit egyidejűleg kiszámítani, ezzel jelentősen lecsökkenti a szerszámpálya-kalkuláció idejét, különösen az összetettebb pályák esetén

Korszerűsítsd a munkafolyamataid
a ZW3D funkcióival és innovatív eszközeivel

Várj még!

Minimum 20% kedvezmény,
A ZWCAD Professional szoftverre!

Siess, ne maradj le a kedvezményről!